Tjänster

Tjänster

Plast-/Vinylgolv

Plast-/Vinylgolv

Väljer du ett plastgolv så garanteras ett hållbart, vattentätt och ljuddämpande golv. Golven är mjuka att gå på och finns i en uppsjö av olika mönster och färger, det är bara fantasin som sätter stopp. Välkommen att höra av Er om ni har frågor om plastgolv.

Trägolv-Parkett

Trägolv-Parkett

Ge ditt hem mer karaktär och personlighet genom att lägga ett vackert parkettgolv. Parkettgolv passar i hemmets alla rum, och tack vare att det finns så många olika varianter att välja på så kan Du variera dig hur mycket som helst. De flesta  finns i 1 -, 2 -, och 3 stavsgolv, där 1-stavs sågas från ytskiktet av en enda bräda medans 2- och 3-stavsgolv är två, resp. tre stavar limmade på bredden. Så oavsett om Du vill ha ett ljust parkettgolv i t.ex. ek eller ett mörkt parkettgolv i valnöt så finns det ett golv för dig och ditt hem.

Slipning av trägolv

Slipning av trägolv

Vi slipar alla typer av trägolv i alla utrymmen. Med gedigen erfarenhet från slipning av slitna gamla brädgolv i villor och fritidshus, till stora ytor så som exempelvis, kontorslandskap, butiker etc. tar vi oss an det mesta. Vi vänder oss både mot fastighetsbolag, byggentreprenörer samt privatpersoner.

Våtrumsmatta

Våtrumsmatta

I ett badrum vill du ha snygg design samtidigt som det självklart skall vara både lättskött, hygieniskt och praktiskt men även gärna prisvärt. Att lägga plastmatta i våtrummet är ett klokt val. Det är ett material som finns i många färger och utföranden vilket medför stora möjligheter till individuella kombinationer. När du väljer en VT-godkänd (för vattentätt ytskikt) våtrumsmatta kan du känna dig säker på att den uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet.

Textila golv

Textila golv

Textila golv gör att det blir mjukt, varmt, tyst och ombonat. Det finns i mängder med både färger och kvaliteter. Sovrum eller trappa står kanske högst upp på önskelistan ,men textila golv lämpar sig för alla typer av rum. Idag läggs mycket textila golv även i offentliga miljöer och på kontor. Välkommen med din förfrågan, vi vägleder dig och utlovar gott resultat.

Linoleum

Linoleum

Linoleumgolv är ett slitstarkt och tåligt golv som funnits i svenska hem i över hundra år. Trots sin ålder är linoleum ett av de mest moderna golven med tanke på råvaruinnehåll och sin minimala miljöpåverkan. Linoleum är till 97 procent uppbyggt av naturliga råvaror där basen i golvet är linolja, harts och trämjöl. Linoleum lämpar sig till torra ytor i hemmet och kanske framförallt i kök, hall och/eller sovrum.

Kakel och Klinker

Kakel och Klinker

Vi erbjuder all typ av plattsättning både för privatpersoner och projekt. Vi samarbetar med välrenommerade leverantörer av keramik och sättmedel och är våtrumsbehöriga enligt GVK. Keramik har många fördelar; håller över tid, slitstarkt material, värmeledande, lättskött och inte minst, finns i mängder av former, färger och utföranden. För oss är alla kunder lika viktiga. Oavsett om vår kund är en privatperson som behöver renovera badrummet i sin villa, eller om vi tar oss an större projekt. Vårt måtto är alltid ett perfekt resultat och en nöjd kund.