Lediga jobb

Lediga jobb

Golvläggare

Nu söker vi erfarna golvläggare med yrkesbevis för omgående anställning.

Vi är ett nystartat Bolag med vår bas i Jönköping. Vi har en erfarenhet om 35 år och arbetar tillsammans med en bred och professionell kundkrets inom bygg och fastighetssektorn i Jönköpings Län.

Om Golvbolaget:
Jag som driver Golvbolaget i Jönköping heter Fredrik Kannerling. Med mina 35 års erfarenhet i golvbranschen har jag förstått vikten av effektivitet och precision i utförandet av mina arbeten. Golvbranschen har under mina år genomgått en fantastisk utveckling av både produkter och tekniker vilket inspirerar till fortsatt arbete inom golventreprenad. Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu behöver vi förstärka vår organisation med fler duktiga golvläggare som har känsla för jobbet, kollegorna och kunderna.

Kärnan i vår verksamhet är gediget hantverkskunnande, lagkänsla och en positiv inställning. Kraven vi ställer på dig är körkort B samt att vi ser som fördel om du har GVK. Vi är helt enkelt ett bra gäng som tycker om att arbeta och ha roligt tillsammans. Om du är en duktig och positiv yrkesman, som känner att det är dags att gå vidare. Då skulle vi vara glada att hälsa dig välkommen till oss!

Skicka din intresseanmälan via: fredrik@golvbolaget.nu
Fredrik Kannerling: 070-7521980